viernes, 23 de agosto de 2013

L'Ànima obre les seves portes a Flix.


L’Ànima obre les seves portes a Flix, de mans d’Albert Saltor i Marc Revenga.

Un espai renovat on podreu gaudir del bon menjar. Adaptat per a tot tipus de celebracions dinars de negocis i d’empreses, reunions familiars i d’amics, comunions, batejos, bodes,... totes les celebracions que us pugueu imaginar.

Una reforma molt innovadora que parteix del blanc i del negre, gracies als quals es pot apreciar un ambient molt especial, acollidor i ampli, però sobre tot fresc i elegant.

Tots i cadascun dels detalls amb identitat pròpia, moderns i elegants, on s’hi pot observar com són els seus responsables, Albert i Marc. Dos nois joves, emprenedors i amb experiència i qualificació excel·lent que han apostat per  arriscar i emprendre un camí junts, on per suposat, tots els seus familiars i amics els segueixen.



Una pregunta que els vaig fer quan els vaig visitar, va ser: per què L’Ànima? Perquè aquest nom tant especial? La seva resposta va ser: “perquè ens l’hem deixat”; i és cert, quan s’observen tots aquest detalls tant especials es pot veure que darrere hi ha un equip de persones molt unides, i que han treballat amb molt d’esforç apostant per una renovació i un canvi molt important.



 

 





























Visiteu L’Ànima, segur que us encantarà. Els podeu trobar a la carretera de Flix-Ascó, s/n de Flix.























Fotos Erika Events and Weddings


3 comentarios:

Tino dijo...

El aspecto impresiona , moderno. elegante...y el cocinero?

Erika Events and Weddings dijo...

El cocinero genial!

Anónimo dijo...

Genials els cuiners, genial el cambrer i les cambreres, genials els plat, genial la decoració... En definitia, un lloc genial per passar moments genials!
J J M M